Behandlingar

BodySense

Beröring

BodySense är en mjuk, intuitiv, lyhörd beröringsterapi med ett helhetsperspektiv. Behandlingen stödjer kroppen att släppa spänningar, stress och/eller smärta och återfå mer balans, energi, avslappning och rörelsefrihet.

I BodySense arbetar vi med det som är just nu.
BodySense använder olika tekniker/metoder anpassat efter individen och behovet;
andning
time-line
mikrorörelser
samtal
djupavslappning
kroppsmedvetenhet, m.m.

Varsamt och respektfullt lyssnar terapeuten till dina inre och yttre signaler och stödjer/guidar din kropp och ditt undermetvetna/medvetna till att spänningar och blockeringar släpper, gömda känslor och minnen att frigörs och förminskas. Kroppens självläkande process startar och medvetenheten om dina inre resurser och förmågor ökar.

En behandling börjar oftast med ett samtal och/eller en kort promenad för att stämma av status i kroppen och känslor just nu.
Behandlingen sker utanpå kläderna och en session tar ca 1,5 timme.
Efter behandlingen stämmer vi av igen hur det känns i kroppen och om någon förändring skett.
BodySense kan bland annat användas för
muskelvärk, nedstämdhet, depression, ledbesvär, orkes-, vilje-, energilöshet
personlig utveckling, stressreducering, trauma

www.bodysense.se


Chakraflödesmassage

Masserar gudomligheten inom dig

Chakraflödesmassage - CFM - är en mycket kraftfull men varsam helkroppsmassage, som öppnar, balanserar och stimulerar kroppens energiflöde. Tekniken är en lättmassage med strykningar över kroppen i ett bestämt mönster.

En behandling börjar vid fötterna och följer chakraflödet uppåt längs kroppen.

Metoden stärker immunförsvaret, ökar blodcirkulationen, hjälper onda ryggar och spända axlar, vitaliserar och balanserar chakrasystemet och ger avslappning.

En behandling tar ca 1,5 tim.

Chakra är sanskrit och betyder energihjul, vi har sju stycken baschakra som var och ett representerar en fysisk och en känslomässig/mental del.

De chakran som man vanligen talar om går från ryggslutet och upp till hjässan.

Räknat nerifrån kallas de:
Baschakrat
Sexualchakrat
Solarplexuschakrat
Hjärtchakrat
Halschakrat
Pannchakrat
Kronchakrat

När vi är i balans och mår bra, flödar energin via dessa energihjul fritt och balanserat runt i vår kropp ger oss tillgång till vår inre sanna natur och kraft.

När vi utsätter oss för stress, svåra upplevelser och fysiska påfrestningar, uppkommer blockeringar och obalanser, som senare ger olika former av sjukdomar, i vår fysiska och psykiska kropp.

Chakraflödesmassage kan hjälpa till att att återställa balansen i chakraflödet i kroppen. 

Avstrykningsmassage

- kontakten med ditt undermedvetna

Avstrykningsmassagen är en mjuk, men kraftfull massage som berör endast översta hudlagret och jobbar med det undermedvetna. Är väldigt lugnande och avslappnande, kan komma i kontakt med obearbetade och undermedvetna känslor. Är väldigt bra om rörigt inre och svårt att få lugn och balans.

Ges separat eller i kombination med CFM.

Om Metodiken


Metodiken är kanaliserad från Ambres. Han levde och lärde sig metoden för 3000 år sedan i Egypten. Ambres är en "ande" eller "medvetande som talar genom Sture Johansson, känd bl.a. från Shirley MacLaines böcker.

www.nyaramstiftelsen.se

Chakraflödesterapi

Just nu går jag steg 2 i utbildningen Chakraflödesterapi, som förutom chakraflödesmassage (steg 1) även omfattar:

  • Chakrapunktsavstämning - här stimuleras chakrapunkter för att balansera specifika obalanser i kroppen.
  • Aurarensning - här rensas auran från "skräp" som medför blockeringar.
  • Eterkroppsmassage - en massage strax utanför kroppen som vitaliserar och balanserar energin.

Behandlingar i Chakraflödesterapin stärker kroppens försvar mot fysiska och psykiska påfrestningar. Behandlingarna syftar till att skapa balans och få igång djupare flöden och stimulera energi så att blockeringar frigörs. De verkar grundande och bidrar till kroppsstabilitet och ett inre lugn samtidigt som de är upplyftande och vitaliserande. 

Under utbildningen utför jag elevbehandlingar. Du anmäler dig och bokar tid via formuläret. Priset finner du i prislistan.

Varmt välkommen att boka elevbehandling.